• Panarima-Printer
  • Labél-Printer
  • Mobile-Printer
  • 01

    Ngumpulkeun sarat

    Komunikasi sareng konsumén pikeun ngumpulkeun sarat konsumén.

  • 02

    Desain Drafting

    Insinyur nyusun rarancang sareng mastikeun sareng palanggan. Upami panyesuaian diperyogikeun, insinyur urang bakal ngarobih sareng mastikeun deui.

  • 03

    Desain motherboard sareng ngadamel

    Sampelna bakal dilakukeun saatos kami ngagaduhan panerapan sareng desainna dikonfirmasi.

TENTANG KAMI

Guangzhou Winprt Technology Co., Ltd. khusus dina panilitian, pamekaran sareng produksi printer pos: printer resi termal, printer label sareng printer portabel langkung ti 10 taun. Kami ayeuna ayana di Zona Perdagangan Bebas Nansha Pilot Kota Guangzhou kalayan aksés transportasi impor sareng ékspor anu unik anu merenah.

Sadaya produk urang saluyu sareng standar kualitas internasional sareng parantos kéngingkeun sertifikasi CCC, CE, FCC, Rohs, BIS pikeun kaamanan. Pabrik kami ngagaduhan langkung ti 700 padamel sareng 30 teknisi R&D. Garis produksi sareng departemen pamariksaan anu saé tiasa sampurna ngendalikeun Laju cacad tina printer kirang ti 0.3%. Salaku hasil tina produktivitas sareng reliabilitas anu luhur, urang tiasa nyayogikeun jasa OEM sareng ODM pikeun paménta klien anu béda sareng minuhan kapuasan konsumén.

  • 10+ 10+

    Pangalaman (Taun)

  • 5,000,000+ 5.000.000+

    Kaluaran Tahunan

  • 700+ 700+

    Pagawe

  • < 0.30% <0,30%

    Laju rusak

  • 30+ 30+

    Tim P&P

  • 500+ 500+

    Klién Global

  • timthumb
  • timthumb (1)
  • timthumb (2)
  • timthumb (3)
  • timthumb (4)
  • Tip tentang Kumaha Milih Printer Termal Katuhu pikeun Usaha anjeun

    Ayeuna, printer termal dianggo langkung seueur, sareng ogé seueur fungsina. Janten printer termal anu mana anu cocog pikeun anjeun? Aya seueur jinis sareng fungsi printer dina pasaran pikeun pilihan anjeun, sababaraha pikeun nyitak kuitansi, sababaraha pikeun nyetak, sareng sababaraha ...

  • Naon Anu Kedah Urang Laksanakeun Nalika Printer Barcode Tetep Nyetak Kertas Termal kosong

    Nalika nganggo printer barkod kanggo nyetak, nyetak kertas labél kosong sapertos kaayaan ieu mangrupikeun masalah umum. Utamana dina printer barkod saatos ngarobih kertas labél atanapi sabuk karbon, printer barkod gampang pisan luncat fenomena atanapi masalah seueur kertas kosong, sareng ...

  • Jinis Printer Barcode Sareng Kumaha Pilih Printer Barcode Anu Cocog

    1. Prinsip kerja tina printer barkod Barcode printer tiasa dibagi kana dua metode percetakan: percetakan termal langsung sareng percetakan transfer termal. (1) Percetakan termal langsung Éta ngarujuk kana panas anu dihasilkeun nalika sirah citak dipanaskeun, anu ditransferkeun kana t ...

  • Sejarah Pengembangan Printer Sareng Téknologi Percetakan Ayeuna

    Sejarah printer ogé sajarah téknologi luhur sareng industri. Ti saprak taun 1970-an, laser, inkjet, percetakan termal sareng téknologi percetakan anu henteu épéktip sanés parantos mecenghul sareng saeutik demi saeutik. Metodeu rékaman termal tina sirah cetak mimiti digunakeun dina mesin fax ...

  • ia_100000090
  • ia_100000074
  • ia_100000071
  • ia_100000072
  • 3ec4f4f8-bcdf-4fee-baf8-d017d7868d6e
  • e5d01728-481b-4365-b971-69c4412733bd