Услуга за OEM & ODM

ПРОФЕСИОНАЛЕН ОЕМ & ОДМАТЕЛ ОДМ

Винпал продава пос печатачи во повеќе од 150 земји и региони со својата продуктивност, која вработува над 700 вработени. Винпал, видови производители на принтери за приеми, кои се фокусираат на печатачот повеќе од 10 години. Со развојот на компанијата и технолошката иновација, нашата корпорација ужива голем успех со клиенти од целиот свет.

ОЕМ СЕРВИС
Обезбедување поз печатачи со барање на клиентите за промена на бренд (налепница) \ Свилен отпечаток \ Пакување
 • Клиентот ја дава датотеката за лого со AI.
 • Дизајнерот ја избира соодветната лого позиција на машината и ја потврдува со клиентот.
 • Дизајнерот ја избира соодветната позиција на налепницата и ја потврдува со клиентот.
 • Примерокот ќе го направиме по потврда. (Околу 3-7 дена)
 • По потврдата на примерокот, ќе започнеме со масовно производство и ќе го потврдиме датумот на испорака со клиентот.
УСЛУГА ОДМ
Снабдување на поз печатачи со условите на клиентите за промена на промена на изгледот \ софтвер \ хардвер \ драјвер
 • Комуницирајте со клиенти за да ги соберете условите за ОДМ.
 • Клиентот го претставува барањето за примерок.
 • Време на модул. (Околу 10-25 дена)
 • Клиентот ја обезбедува датотеката АИ на логото.
 • Дизајнерот ја избира соодветната лого позиција на машината и ја потврдува со клиентот.
 • Дизајнер избира соодветна позиција за налепница и ја потврди со клиентот.
 • Примерокот ќе го направиме по потврда. (Околу 3-7 дена)
 • По потврдата на примерокот, ќе започнеме со масовно производство и ќе го потврдиме датумот на испорака со клиентот