• Panrima-Printer
  • Label-Printer
  • Ponsel-Printer
  • 01

    Nglumpukake sarat

    Komunikasi karo pelanggan kanggo nglumpukake syarat pelanggan.

  • 02

    Desain Drafting

    Insinyur nyusun rancangan kasebut lan dikonfirmasi karo pelanggan. Yen ana panyesuaian, insinyur kita bakal ganti lan konfirmasi maneh.

  • 03

    Desain lan pabrik motherboard

    Sampel bakal digawe sawise kita entuk wewenang lan desain wis dikonfirmasi.

Babagan Kita

Guangzhou Winprt Technology Co., Ltd. khusus ing riset, pangembangan lan produksi printer pos: printer kuitansi termal, printer label lan printer portebel luwih saka 10 taun. Saiki kita dununge ing Zona Perdagangan Bebas Pilot Nansha Kota Guangzhou kanthi akses transportasi impor lan ekspor sing unik.

Kabeh produk tundhuk karo standar kualitas internasional lan entuk sertifikasi CCC, CE, FCC, Rohs, BIS kanggo keamanan. Pabrik kita duwe luwih saka 700 karyawan lan 30 teknisi R&D. Jalur produksi lan departemen inspeksi sing dilengkapi kanthi sampurna bisa ngontrol tingkat printer sing kurang saka 0,3%. Asile produktivitas lan produk linuwih, kita bisa nyedhiyakake layanan OEM lan ODM kanggo panjaluk klien sing beda-beda lan kepuasan pelanggan.

  • 10+ 10+

    Pengalaman (Taun)

  • 5,000,000+ 5.000.000+

    Output Tahunan

  • 700+ 700+

    Pegawe

  • < 0.30% <0,30%

    Tarif rusak

  • 30+ 30+

    Tim R&D

  • 500+ 500+

    Klien Global

  • timthumb
  • timthumb (1)
  • timthumb (2)
  • timthumb (3)
  • timthumb (4)
  • Tips babagan Cara Pilih Printer Termal sing Cocog kanggo Bisnis sampeyan

    Saiki, printer termal digunakake kanthi luwih akeh, lan uga akeh fungsi. Dadi printer termal sing cocog kanggo sampeyan? Ana macem-macem jinis lan fungsi printer ing pasar sing dipilih, sawetara kanggo nampa kuitansi, sawetara kanggo label percetakan, lan sawetara ...

  • Apa sing kudu Ditindakake Nalika Printer Barcode Terus Nyithak Kertas Termal Kosong

    Nalika nggunakake printer barcode kanggo nyithak, nyithak kertas label kosong kaya kahanan iki minangka masalah umum. Utamane ing printer barcode sawise ngganti kertas label utawa sabuk karbon, printer barcode gampang banget kanggo mlumpat fenomena utawa masalah akeh kertas kosong, lan ...

  • Jinis Printer Barcode lan Cara Pilih Printer Barcode sing Cocog

    1. Prinsip kerja printer barcode printer Barcode bisa dipérang dadi rong cara nyithak: nyithak termal langsung lan nyithak transfer termal. (1) Pencetakan termal langsung Iki nuduhake panas sing digawe nalika sirah cetak digawe panas, sing ditransfer menyang t ...

  • Sejarah Pengembangan Printer lan Teknologi Percetakan Saiki

    Sejarah printer uga sejarah teknologi tinggi lan industri. Wiwit taun 1970-an, teknologi laser, inkjet, pencetakan termal lan teknologi pencetakan sing ora berdampak liyane wis muncul lan mboko sithik. Cara ngrekam termal saka kepala cetak pisanan digunakake ing ...

  • ia_100000090
  • ia_100000074
  • ia_100000071
  • ia_100000072
  • 3ec4f4f8-bcdf-4fee-baf8-d017d7868d6e
  • e5d01728-481b-4365-b971-69c4412733bd